Versatile Blogger Award

Co se nestalo… V poklidu se nimráme ve svých životech, tak trochu kašleme na blog, protože je tu holt něco podstatnějšího, jako je například velikonoční šílenství, vrtění se před objektivem, brakování bankovního konta nebo vlastní zkáza u plné ledničky. Prostě vyšší cíle… A tuto osobní rozmařilost nám v úterý absolutně nabouraly Veronika s Verunkou, když nás nanominovaly do Versatile Blogger Award. Překvapilo nás to, potěšilo a hlavně vyburcovalo k činnosti. Jsme jim za to vděčné. A s menším zpožděním pokračujeme v započatém díle. Ve Versatile Blogger Award je nominace vlastně rovnou oceněním. Pravidala jsou následující – poděkujete za nominaci formou odkazů a nanominujete dalších 15 bloggerů, kteří se vám líbí a kteří jsou spíše nováčky. A přihodíte 7 věcí, které vás charakterizují. Takže Veroniko a Verunko, děkujeme a zde předáváme štafetu dál:

  • Jsme dvě třicítky, ve velkoměstě. (I příští rok nám bude třicet. A ten další jakbysmet. Být třicítkou je naše ochranná známka.)
  • Blondýna a bruneta (ano, je to klišé)
  • Momentálně single, ale pracujeme na změně…
  • Ovlivnili nás Chirurgové (Grey´s Anatomy) i Sex ve městě (Sex /We/ and the City), taky Ally McBeal a Škola zlomených srdcí, Sabrina malá čarodějka, Dowsenův svět a Báječná léta… jsme holt ročník 1981
  • Dle čínského horoskopu jsme Kohouti a tenhle rok, rok Draka, je jen náš. Je o nás, je zářivý a úspěšný, hbitý a nekompromisní. Plný radosti, slávy, úspěchů, závazků a završení dlouhodobé práce.
  • Jsme Femme Fatale a Bohyně, dvě třicítky, co píší o všem co zažívají. Nepokrytě, upřímně a  otevřeně. S lehkou dávkou humoru a nadsázky. Ať už se to našim bližním líbí nebo ne.

Mezi naše oblíbené blogy patří:
Vintage blog je prostě kouzelný. Ožívají na něm zvířátka, vyvádějí skopičiny a to všechno dohromady voní francouzskými parfémy. (FF+Boh).
Praguefashion je blog luxusní, nápaditý a má také krásné fotky! Ostatně nádherné fotky mají všechny mé oblíbené blogy. (FF)
Růžová panda. Je originální a nejde jen po povrchu. To mám ráda. (FF)
Život podle Lucie. Vtipný pohled do světa modelingu. také mě inspirují lidé, kteří žijí v cizině a podávají o tom zprávy. (FF)
Indie Jane Photography  Nádherné, čisté, éterické fotky od Amandy. (Boh+FF)
Beautiful Mess Kamarádka Amandy – Indie Jane, zřejmě. Minimálně Indie Jane fotila její svatbu. Blog plný skvělých vintage nápadů od Elsie Larson. Moc mě baví. Moje gusto. (Boh + FF)
Neznám nudu Blog o všem, co autorku Harimatu zajímá. A opravdu. Je to všehochuť. Díky Harimatě jsem si pořídila magické natáčky. (Boh)
Heels in Prague Svěží závan zajímavých fashion fotek. Bez balastu. Jen bloggerka, oblečení a momentky z Prahy. Díky Adéle jsem objevila značku Bimba y Lola a zřejmě kvůli jejich kabelkám skončím v kontokorentu. (Boh)
Muži a vysoké podpatky. O mužích, co chodí na vysokých podpatcích. Je to jiný úhel pohledu. A autor má stejné číslo bot jako já… Což se nedávno ukázalo jako obrovská výhoda. (Boh)
Očima Mademoiselle Suzanne můžu sledovat dění v Paříži. Ráda čtu její postřehy, možná už kvůli tomu, že jsem sama na Erasmus pobytu byla. (Boh)
Life could be a dream…sha boom neboli foto blog Ceranny. Fotím, tedy jsem. Občas mám pocit, že jde o Feist, která začala fotit. Velmi příjemné! (Boh)
Down town Peach Blog Julie Paz, Američanky, co má ráda módu, je velmi kreativní, vtipná, moc krásná a momentálně žije někde u Plzně. (Boh)
Mimo.ň je velmi, ale velmi osobní blog. Vždycky jinde než jste čekali a často úplně jiná. (Boh)
Diadém Mirky Křivánkové, fotografky, která na svých blozích sdružuje umělce a dává jim prostor pro vyjádření. Ať  už jde o vyjádření vizuální či psané. (Boh)
Světová jídelna Zuzky a Martina. Je původní, originální, neošizená. vaření, které nezná náhražky. Pěkné fotky a super recepty, které využiju, až budu mít pro koho vařit. (Boh)

About Femme Fatale s Bohyní

http://dvetricitky.cz We And The City - Jak to vypadá, když si Femme Fatale a Bohyně založí blog… Aneb dvě třicítky ve městě
This entry was posted in Co se mi líbilo, Co se nám honí hlavou and tagged , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Versatile Blogger Award

  1. Pingback: Poděkování « DIADÉM

  2. Řeknu ti, že chirurgy ( grey´s anatomy) jsem si taky zamilovala ! :)

  3. Vysoké podpatky pro muže says:

    Děkuji za nominaci, ale předaný štafetový kolík zcela jistě upustím, protože tolik blogů neznám… :D
    Abych řekl pravdu, vlastně čtu jen ten Váš.
    P.S. – Co boty? ;)

  4. Dekuji za nominaci! Velky usmev do destiveho dne!

  5. Harimata says:

    Ještě jednou děkuji, vidíte, že jste nominované jsem si přečetla, ale doporučení blogů jsem úplně zazdila :) No to jsem celá já, je to skvělá inspirace, jsem ráda, když mi někdo doporučí skvělý blog, protože sám si nějaký najít je fuška, ačkoli jsem díky tomu narazila na Vás. Tak Vám přeji nejvyšší umístění, články od Vás mi dodávají nadhled a optimismus, něco jako minipovídky :)

  6. Luc. says:

    Jé, to je krásné. Díky za nominaci, holky. A hlavně díky, že jsem vás tímto objevila…:-)

  7. Mimo.ň says:

    Díky za nominaci – docela mě to zaskočilo. Je fakt, že v poslední době to taky nechávám tak nějak plynout samospádem… a žiju, aby zas bylo o čem psát :-)

  8. udvouverunek says:

    Moc pěkně jste se toho zhostily, máme radost, že jste nás neodmítly :) Zase vás poznáváme o kousek více, a tipy na fajn blogy jsou vítány vždycky!
    Verunka

  9. Ceranna says:

    Děkuji vám za nominaci! A foto? …velmi ráda :).

    • Vážně? Bála jsem se zeptat… Tak to až řeknu Fatalce, tak odpadne! Tvé fotky jsou vážně nádherné. Znáš Feist? Tak nějak si představuju její hudbu v obrazovém vydání :-) Nádhera!

      • Ceranna says:

        Ještě jednou děkuju :). Miluju Mushaboom (sha-boom, sha-boom), jinak toho moc naposloucháno nemám, ale je to pocta a do příště napravím, ať vím, jak mě jiní slyší :).

Leave a comment