Kluk od vedle

(FF) Jak důležitá je vlastně sexuální přitažlivost? Má být na prvním místě, když si vybíráme partnera? Potkala jsem totiž někoho, kdo mě zajímá. A nezajímá mě proto, že mě přitahuje na první pohled, ale proto, jak se s ním cítím. Krásná, vtipná a v klidu. Jeho přítomnost mě hrozně uklidňuje. Je to zvláštní, protože většinou bývám s muži buď nervózní (když se mi líbí), přátelská (když postoupili do kategorie kamarád) nebo odměřená (když vlastně nevím, co chci, nebo se ho chci zbavit).
   Můj nový objekt zájmu je normální kluk od vedle. Je hezký, chytrý, vtipný, směje se mým vtipům a zdá se, že ho zajímám. Ale nikdy se nedostaneme dál. Jsem zmatená. Potřebuje kluk od vedle holku od vedle? Protože to je to, co jsem vždycky chtěla, ale nikdy nebyla. Typ holka od vedle je ten typ holky, který si muži najdou vzápětí poté, co se rozejdeme my dva, usadí se s ní a mají děti. A jsou spokojení.
   Holky od vedle v mém životě bývají tmavovlasé, oblých tvarů a hlavně nekomplikované. Kluci od vedle si je hledají právě proto, že jsou milé a milující. Já nejsem moc milá ani milující. Většinou jsem neurotická, nevím, co chci, utíkám a vracím se. Taky vracím zásnubní prsteny i klíče od bytů a říkám mužům věci jako: „Hlavně se do mě prosím tě nezamiluj.“ Vždycky jsem měla pocit, že láska je extáze a drama. Možná není. Možná ani nemůže být. Možná je pravá láska spíš klidná, nespalující, a proto nevyhoří tak rychle. Možná je láska jako kluk od vedle. Klidná, laskavá a pomáhá. Amen.

About Femme Fatale s Bohyní

http://dvetricitky.cz We And The City - Jak to vypadá, když si Femme Fatale a Bohyně založí blog… Aneb dvě třicítky ve městě
This entry was posted in Co se nám honí hlavou and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kluk od vedle

  1. Kralikunda says:

    Drahá Fatalko láska s klukem od vedle je jako propanbutanová bomba, je to zásobník výbušného plynu jištěný ventilem, takže opakované vzplanutí, střídají chvíle zavřeného ventilu a pár stíhá nejen milovat, ale také žít, zářit a odpočívat, hořet a chladnout. A kdo otáčí ventilem? Život, okamžik, spontaneita, důvěra, otevřenost a intimita. Odvaha být sám sebou s někým kdo v nás má zároveň bohyni, fatalku i holku od vedle. Brunetku z Tebe udělá krabička mocného Paletka a krásná budeš vždy, když si budeš vážit sama sebe a mít se ráda. A ty poslední dvě fakta na ženách muže nejvíce přitahují. Poněvadž když to tak není, stává se z ženy, vně a také uvnitř, něco mezi tlačenkou a vychladlou krupicovou kaší. A to se pak mlsný kocour votáčí po čerstvý smetaně.

    • Fatalka je momentálně pracovně dost vytížená, takže až se k Vašemu komentu, pane Kralikundo, dostane, jistě Vám odpoví. Za nás obě děkujeme za to, že čtete náš blog a za váš pohled muže. (Boh)

    • Lucinda says:

      Nemyslím si, že je to o tom, jestli si někdo sám sebe váží nebo ne. Spíš je to o tom, kdo co hledá: krupicovou kaši, tlačenku, blondýnu nebo brunetu. A když v tom nemá někdo jasno, nezáleží na tom, jestli jste bruneta nebo blondýna. Když bude mít tlačenku, bude chtít krupicovou kaši a naopak. Pak ani Palette nepomůže. Je to o vyzrálosti a ne o shánení čerstvé smetany!

Leave a comment