čtvrtá stovka (25.6.-2012 – 14.10.2012)


301. Mám radost z pozvání na kafe. Nevím, jeslti půjdu asi jo. Mám radost ze všech komplimentů. (FF)

302. Potěšilo mě, že jsem se rozhodla konečně posunout. Co rozhodla – já jsem udělala první krok k tomu, aby se věci změnily! Jupííí. (FF)

303. Mám radost, že jsem byla na lodi a mám obrovskou radost, že jsem se z ní i v pořádku vrátila. Šťastně se převaluju ve své posteli a je mi moc dobře. (Boh)

304. Udělal mi radost den volna, který jsem si po dovolené na lodi naordinovala. Měla jsem tak šanci najít spojení sama se sebou a hlavně si utřídit informace a zážitky na lodi získané. (Boh)

305. Nadchlo mě kafíčko s Perníčkem medovým, co se zabydluje v Holandsku. Děkuji převelice, bylo to moc příjemné. Mám ráda tvůj výraz:”ale já jsem jinde”. Asi tě budu často citovat. (Boh)

306. Jsem ráda, že jsem zase viděla Fatalku. (Boh)

307. Udělala mi radost jedna firma, která mi v rámci dobrých vztahů poslala krabici zákusků. Po čokoládovém dortíku sním ten ovocný a dodělám se maxi věnečkem. V některých chvílích musí jít i dieta do bikin stranou! (FF)

308. Mám radost ze svých rozhodnutí a z jejich uskutečňování. Jsem na sebe pyšná. A strašně šťastná, jako jsem už několik let nebyla. (Boh)

309. Mám radost, že jsem konečně sesmolila tu smlouvu a rozhovor, kteréžto obě věci jsem týden odkládala. Jdu sníst ten větrník. (FF)

310. Do absoultní euforie mě dostalo “šmirglování” Tonetky, kterou jsem si navíc sama (pod odborným dohledem) přelakovala. Bylo to absolutně vzrušující a nemůžu se dočkat, až zase budu mít šanci pokračovat a dodělat další tři židle, stůl, knihovny a poličky. Jsem Bohyně řemesla. A obšlehnutého designu. (Boh)

311. Mám radost, že jsem vyjádřila, co jsem chtěla a hrdě (s brekem) odešla. Jak s Bohyní říkáme: Žít jako kaskadér! (FF)

312. Neuvěřitelně mě pobavil obličej Vietnamce, který mi dělá nehty. Na jeho otázku, jestli nejsem těhotná, jsem mu zcela vážně odpověděla: “Ne, to jsem tak tlustá!” A když pak civěl na moje pětky, s lehkostí tygra jsem dodala: “Prsa mám po matce a to břicho po otci. Já totiž poslední dobu nevěřitelně žeru, víte?…A můžete mi ten lak opravit, prosím? Tady jste to nedotáhl.” A bylo po konverzaci. (Boh)

313. Mám radost, že přijela teta a strejda z Šanghaje. Moc se na ně těším! (Boh)

314. Udělala mi dobře snídaně v Louvre, která se protáhla do pozdních nočních hodin. Vrátit se ze snídaně o půlnoci je sice lehce dekadentní, nicméně také velmi osvěžující a přínosné. (Boh)

315. Mám radost, že jsem při jízdě z Kladna do Prahy nikoho nezabila a že ten, co mě učí řídit nezabil mě. I když k tomu měl hodně blízko. (Boh)

316. Jsem jako ve snách ze svého stěhování. Všechno jde jako po drátkách, tak doufám, že to tak bude pokračovat až do konce. Zatím jsem ve fázi přípravné… (Boh)

317. Mám radost z velmi veselého dopoledne. Obdivuju Marilyn Monroe, ale když se mi u bankomatu kvůli větráku klimatizace zvedla šifonová sukně a odhalila mé spodní prádlo zepředu i zezadu (samozřejmě miniaturní černé krajkové kahotky), strašně jsem si přála nebýt Marilyn. Hrdě jsem dokončila transakci a prošla špalírem užaslých byznysmenů, kterých je v poledne Václavák plný, protože jdou všichni na oběd, že. Rozesmála jsem se až v tramvaji. Pak jsem se ztratila v Tescu v oddělení lega a potkala kluka, kterému jsem tvrdila, že jsem na dovolené, protože se mi nechtělo na rande. Haha. (FF)

318. Mám radost z nového parfému, který mi darovala Fatalka. Jí přestal přinášet radost. Ale mně jako by nakopl. Je to vůně nových začátků. A po dlouhé době jsou to nové začátky, do kterých vstupuji hrdě sama, které jsem si naplánovala sama a které mi (snad) dají příležitost spoustu věcí změnit, spousty věcí se zbavit a spoustu nových věcí objevit. Samozřejmě vím, že ty nejkrásnější věci v našem životě nejsou věci… (tedy až na boty…) (Boh)

319. Udělal mi radost večer v Sisha baru. (Boh)

320. Mám radost, že i když se některé věci nedaří, stále věřím, že za mraky je modré nebe. (Boh)

321. Mám ráda svou práci. Vždy, když umdlévám nad nesmyslnými byrokratickými úkony, stane se něco nečekaného a převratného, co mi zlepší náladu. (Boh)

322. Skákala jsem radostí z přeplatku za elektřinu. Tedy, skákala bych, kdybych do schodů nelezla po čtyřech. Jakmile naberu síly, skákat začnu. Ale už asi v novém bytě. (Boh)

323. Do absolutní extáze mě dostalo uvědomění si vlastních dobrých rozhodnutí. Díky tomu, že jsem překonala strach a vrhla se na stěhování, teď budu bydlet v Alfí čtvrti, kde je rybárna, pekárna, čistírna, opravna bot, výrobna klíčů, indická restaurace, bioprodejna, půjčovna dvd, ruský obchod, francouzské knihkupectví, mlékárna, stanice autobusu, tramvaje i metra, Billa, Albert, KFC, Boulavard, Starbucks a Sushi bar. Masa zeleně ve Stromovce je jen třešničkou na dortu. A já si to všecho zasloužím! (Boh)

324. Mám obrovskou radost z nových čtenářů našeho blogu. Zvlášť, když jich máme magických 111. Andělská čisla mě těší, ale to neznamená, že nebudu vděčná za 112.čtenáře :-). (Boh)

325. Pobavila mě dnešní jízda do práce. Místo kabelky jsem si vezla kbelík s hadry. Má nová kuchyně potřebuje pořádně vydrbat. (Boh)

326. Strašně se těším na akušroubovák a akuvrtačku, co mi půjčí Kněžna. Těším se na skládání nového nábytku a rozkládání toho starého. Mám pocit něčeho nového, nepoznaného a velmi vzrušujícího. Dokonce začínám propadat dojmu, že jsem krásná, nadějná a hlavně neskutečně šikovná. (Boh)

327. Mám radost, že jsem krásně opálená (na své poměry) a že jsem byla u moře. A měla jsem radost, když jsem se zase tady v Praze vrátila do svého života. (FF)

328. Potěšily mě úžasné šaty ze sekáče za 250 Kč. (FF)

329. Mám radost, že je léto, i když je počasí všelijaké. Všechno je totiž takové rozvolněnější a optimističtější a jsou letní bouřky, které miluju. Jakmile nepromoknu alespoň jendou za léto až na kost, není to ono.

330. Mám radost z čistírny perských koberců, kde odborně vyčistí můj velmi, velmizaneřáděný koberec, který jsem dostala od babičky. Mám ráda svou rodinu, ale její nepořádek si do nového bytu tahat nebudu. (Boh)

331. Udělalo mi radost, že mě cestou do práce balili tři kluci lehce nad dvacet. Zajímavé, leč nepoužitelné. (FF)

332. Udělalo mi víc než radost si pokecat po telefonu s Fatalkou a přitom ji zahlédnou z tramvaje. To co pak následovalo by spíš patřilo do rubriky “Co mě zvedlo ze židle”. Jak tak nějak neumím koordinovat své emoce, vyskočila jsem ze sedačky a začala na celou tramvaj nadšeně křičet: “Já tě vidím! Máš proužkované tričko a modrou sukni! Já tě vidím! Počkej na mě, vystoupím! Juchů!” A ve stejném duchu jsem radostně utíkala kolem Palladia…A to bylo podruhé, kdy se z Bohyně stalo malé rozveselé štěně. (Jednou jsem takhle běžela na letišti, ale tam se to trochu očekává…) Děkuji Vesmíre za toto setkání. Jasně jsi pochopil, že se s Fatalkou OPRAVDU potřebuju vidět. (Boh)

333. Těší mě, že mám konečně čas se dívat na šestou sérii Chirurgů. Samozřejmě, že u toho zas trochu bulím dojetím, ale to je zdravý! (FF)

 334. Mám radost, že jsme zvládli stěhování, i když dva hlavní stěhováci nepřišli… Namísto nich se jako opravdu zodpovědní a dospělí muži projevili dva studenti – politolog a informatik. Dokonce zvládli i mou třesoucí se bradu a skelné oči. Do teď nevím, jak jsme to všechno zvládli, ale přestěhovaná jsem. (Skoro) Samozřejmě se vše zvládlo i díky neutuchající pomoci mého otce a jeho partnerky, která sehnala další chlapce a taktéž řidič dodávky se projevil jako vyklidněný gentleman a já se konečně na chvíli přestala stresovat. (Boh)

335. Potěšilo mě spousta pozvání ven, na drink, na večeři, na pivo, na pokec. Škoda jen, že jsem nemocná. Zrovna mám tolik rozlítáno. (FF)

336. Jsem vděčná, že jsem v pátek přežila zběsilou jízdu, že jsem se na Magistrále nenabourala, i když stačilo málo a že jsme dokázali překonat krizi, která se dostavila. Možná to není dokonalý vztah a možná to není ani vztah, ale krizi jsme (poprvé) zvládli a ustáli. A z toho mě hřeje u srdce. (Boh)

337. Mám radost, že se Bohyně přestěhovala a začíná novou životní etapu. Jak vznosné pojmenování pro její kůzletem umaštěnou peřinu. (FF)

338. Potěšilo mě, že jsem se přihlásila na kurz jógy. Teď tam ještě dojít, že… (FF)

339. Pobavila mě sms od Fatalky: “Myslím na tebe! Zvládneš to! Jsem nemocná. Nepij to Savo!” Někdy stačí pár hesel, aby se člověk vrátil do reality. (Boh)

340. Překvapilo mě, že mi někdo jen tak koupil domácí kino. Nevím co to znamená, ale podle popisu šesti repráků tuším, že zřejmě přijdu o sluch a z přemíry sledovaných dvd budu mít minimálně zánět spojivek. Ale co, žijeme jen jednou. (Boh)

341. Potěšil mě citát “NEJSME LIDSKÉ BYTOSTI, KTERÉ MAJÍ DUCHOVNÍ ZÁŽITKY. JSME DUCHOVNÍ BYTOSTI, KTERÉ MAJÍ LIDSKÉ ZÁŽITKY.” Pierre Teilhard de Chardin (FF)

342. Udělalo mi radost, že jsem konečně uklidila, vyprala a vytřídila oblečení. Sice jsem z neznámých důvodů všechno musela dělat v horečce, protože jsem si nemohla lehnout a odpočívat, ale to nevadí. Taky jsem konečně udělala účty a teď vím, kam se ztrácí všechny mé peníze. Hezké to není. Přece jsem nemohla utratit tolik, ne? vzdychla utrápeně a povytáhla si novou sukni. (FF)

343. Musela jsem s radostí v srdci přiznat, že není špatné mít doma domácí kino. I když moc nemusím kabely, dráty a elektroniku v bytě, tohle je moc fajn! Speciálně ten sound…(Boh)

344. Dělá mi radost, že k nám do kanceláře paní správcová vodí různé mladé muže, kteří tu mají okukovat dispozice. No, dispozice okukují to jo, ale kanceláře teda rozhodně ne. (FF)

345. Mám radost ze svého bytu. I když jsou všude krabice a nepořádek. Stejně mám radost. (FF)

346. Mám radost asi ze všeho. Hlavně z mlejna, kde jsem vařila, lakovala, natírala a celkově děla činnosti, které běžně nedělám. Taky to byla po dlouhé době ta nejharmoničtější dovolená. Není nad to pořádně zamakat a taky nechat vypršet mraky ještě před odjezdem! (Boh)

347. Rozesmál mě název tiskové zprávy, která mi právě přišla. “Singl život? Život bez problémů!”. Hahaaaa (FF)

348. Dělá mi radost Boulevard nedaleko mého domu. Je tu skvělý ledový čaj a taky wifi. Přijdu si jako Carrie, když si vybírám emaily, pročítám komentáře a píšu tenhle příspěvek. (Boh)

349. Mám radost z papiňáku, plechu a formy na dort a bábovku. Vidím to na spoustu vaření a pečení. A nespočet degustací, ochutnávek a gurmánských zážitků. Nákup rotopedu a běh za úsvitu ovšem bude nutností. (Boh)

350. Dojal mě odkaz na žádost o ruku, který jsem dostala od Fatalky. To jen potvrzuje, že chlap udělá i nemožné, když mu za to ženská stojí. A tahle Theresa Jackovi za to stála. Klobouk dolů před účastníky, kteří to Jackovi nezkazili. (Boh)

351. Udělal mi dneska obrovskou radost citát od mého oblíbence Paula Coelho: “Don´t waist your time with explanations; people only hear what they want to hear.” A proto končím s přihlouplým vysvětlouváním a opět se hodlám věnovat něčemu pořádnému a opravdu užitečnému.  (Boh)

352. Jsem šťastná, když si své myšlenky dokážu vybírat jako oblečení. Nedaří se mi to často, ale daří se mi to alespoň někdy. (FF)

353. Mám radost z pana Romana, který mi natírá koupelnu nátěrem pro kachny. Když se totiž koupu já, vypadá to jako po nájezdu divokých kachen. Všude voda, omítka nikde a uprostřed toho všeho šťastná já. “Kač kač”. (Boh)

354. K obědu pstruh s vínem a tiramisu, kafe s vtipnou kamarádkou v Teatru, nová kosmetika a nákup za andělských 444 korun. Navíc jsem stihla všechny ty malé dorbnosti, které nestíhám běžně, jako je pedikura nebo uklidit byt (ehm), takže jsem spokojená. (FF)

355. Potěšilo mě poselství od archanděla Michaela, že jsem na správné cestě. To poselství jsem získala vytažením kartičky na strákách nakladatelství v rámci (ne)pracovní prokrastinace, ale to už je jiný příběh. (FF)

356. Mám ráda Alfí čtvrť kde jsou obchody, krásně oblečení lidé, široké ulice a restaurace všech možných druhů a cenových kategorií. Občas se procházím kolem bloku jako turista a sleduju, jaké velké možnosti mi má čtvrť a moje město nabízí. Je to neskutečně euforický pocit vědět, že opravdu můžete, pokud chcete. (Boh)

357. Mám radost z léta, pochodů po lese, víkendů s mými drahými, včerejší povedené tyrolské tiskovky, vyřešení emočního přetlaku, z blízkých, co mě nenechají padnout, ze sebe. Ze zvláštních snů a barev čaker. (FF)

358. Mám radost, ne šílím radostí, že jsem díky náporu sledovanosti našeho blogu našla tutora psaní. Nikdy jsem tvůrčí psaní nestudovala, a tak jsem ze všech informací absolutně nadšená. Evidentně je všechno špatné k něčemu dobré! Děkuju! (Boh)

359. Mám radost z odeslaného spisu. Strašně se mi ulevilo. Dokonce jsem si i uklidila stůl, poté co jsem tu kládu dokončila. (Boh)

360. Potěšilo mě pečené vepřové maso se zeleninou na italský způsob. Ano, bylo tuhé, ale Kenovi to nevadilo a já byla šťastná, že mám trobu, že mám byt a možnost se jít naobědvat domů. Protože bydlím tak blízko práce. I když je k obědu tuhé vepřové. (Boh)

361. Udělal mi radost oběd s Tatínkem, oběd s Maminkou, slunečnice, půl litr vína v poledne, čokoládový dort, příjemné jednání, no a nakonec jsem se u Flory načichala asfaltu. Jej. (FF)

362. Absolutně mě nadchl víkend. Byla jsem dvakrát v cirkusu, řídila do Neratovic a pak do Mostu a pak zase zpátky, zpívala si na dálnici s Beatles, klábosila s přáteli, rodinou i s úplně cizími lidmi, odučila tři hodiny, našla pro nás tatéra, nechala se dobrovolně pokousat od šovinistických komárů, zavalit matrací, vařila jsem pravou carbonaru z “pravých surovin”, vybrala ve vteřině pár darů a zažila spoustu radosti, zábavy, dobrosrdečnosti, vášně a lásky. Tenhle víkend mě udělal blaženou. A ty mraky! Škoda, že jsem byla řidič a nemohla se víc kochat! Jsem radostná a doufám, že mi to dlouho vydrží.(Boh)

363. Podařil se mi vložit obrázek na blog, který je interaktivní a bliká. I kdybychom nebyly do Křišťálové Lupy nanominované, pro něco to bylo. Bohyně umí vkládat obrázky někam jinam než do příspěvků. A je to propojené! Jupí jupí jou! Jsem dobrá! (Boh)

364. Byla jsem strašně ráda, že jsem se viděla s Fatalkou. Bylo to přesně to, co jsem potřebovala. I když jsem ji nechtěně urazila. Chudinku mou malou! (Boh)

365. Udělala mi radost bývala kolegyně z práce, která mě potkala na tiskovce a vykřikovala, jak jsou všichni v mé bývalé práci šedé myši. Ach. Jak povrchní a zpupné. (FF)

366. Udělala mi dobře pedikúra, nákup parfémů, Plzeň s Fatalkou, jablka a rajčata od táty. Proslední dobou jsem tak blažená, že mi dělá dobře všechno. Dokonce i práce :-). (Boh)

367. Udělal mi radost dnešní dvojitý oběd. Ten první vypadal tak, že jsem přišla do restaurace, zapálila si, řekla doprovodu, že musím jít a nechala se odvézt na oběd číslo dvě s Tatínkem. Kde to bylo milé, krásné, radostné. Jako vždy. (FF)

368. Udělala mi radost povedená práce. Protože pracuju fakt hodně. A dobře. A baví mě to. A tak jsem zavalená taškami s produkty na testování. Sice o ně zakopávám, ale mám spoustu věcí. A i když moc dobře vím, že věci v životě nejsou vůbec důležité, teď zrovna mi pomáhají. Drží mě při zemi. Drží mě při smyslech. (FF)

369. Udělal mi radost šéf, který mi dal na dnešek volno, přestože máme důležitou poradu. Jeho poradu. Pochopil, že opravdu potřebuji být na své narozeniny doma, v posteli, odpovídat na blahopřání, pít kávu a rozbalovat dárky. taky si potřebuju v klidu naplánovat další rok a pořádně se vyspat. Jsem vděčná, radostná, leč unavená….zatím. (Boh)

370. Mám radost, že jsem se odhodlala a jela se o víkendu podívat, jak jsou na tom mé venkovské nemovistosti. Jsou na tom špatně. Ale učinila jsem první krok k jejich nápravě. Teď jen 150 dalších. Uf. :) (FF)

371. Moc mě potěšila záplava květin, které teď trůní na mé kuchyňské lince, nespočet gratulací (pípal mi mobil každých deset minut, a to od sedmi ráno až do půlnoci), dárečky v roztomilých balících papírech a obrovský zájem mých přátel a známých. Původně jsem si vzala volno, abych mohla být až do večera schovaná pod peřinou a nějak ty narozeniny přetrpět, ale moji přátelé mi to nedovolili a postarali se o to, abych na jedinou chvilku nebyla sama a nepanikařila. Dobře, jedna osamělá chvíle se objevila, ale Vesmír mi ihned seslal někoho, kdo ji vyplnil. Teď už jen zodpovědně odpovědět na všechny sms a přání na facebooku, mailu, blogu a jiných komunikátorech. Snad abych si vzala na to další dovolenou! Děkuji všem, co pogratulovali a hlavně těm, co mě v té panice z dalšího křížku nenechali! Chvála Vám! Tohle máte u mě! (Boh)

372. Mám velikou radost ze sobotního setkání se Zuzkou a Verunkou! Bylo to báječné a karma nakonec nevybuchla. Nebo? (FF)

373. Mám radost, že jsme v sobotu měly čas si popovídat s Bohyní a probraly od vztahů přes kletby a fashion zhruba všechno, co jsme potřebovaly. (FF)

374. Absolutně mě nadchla sobota. Vařila jsem, nakupovala, seznámila se s Verunkou a Zuzkou, potkala své žáky, byla chvíli o samotě s Fatalkou a probrala s ní podstatné, prošla se po Praze, pila koktejly, svazovala kuře a opravovala karmu, aby jako takový hřeb večera za mnou o půlnoci dojela návštěva noční tramvají ze stanice Touha. Víkend se vydařil. A moc. (Boh)

375. Udělala mi radost dávná kamarádka z vejšky, která mě našla na fb. (FF)

376. Dělají mi velikánskou radost pochvaly blogu. Sice jsem nechtěla být tak úplně komediantka, ale asi jsem. Nu co už. Dokud se věcem, co mě potkávají, budu umět zasmát, všechno je v pohodě. (FF)

377. Mám radost z oběda, který se uskutečnil u mně doma. Zvlášť, když mi ho uvařil Drahý. Je absolutně úžasné pracovat pár kroků od domu. A ještě lepší je chodit s někým, kdo umí vařit, a chce pro vás vařit. (Boh)

378. Udělal mi radost další pugét růží. Nakonec ty narozeniny asi vezmu na milost. (Boh)

379. Mám strašnou radost, že jsem se dostala do kurzu jógy, která sice už začala, ale já to jistě nějak doženu. (Boh)

380. Ráda se ráno dívám (z autobusu) do hezkých aut mužů, co jedou v košilích do práce. Moc jich není, ale někteří jsou nažehlení, čistí, voňaví a ve mně to vzbuzuje pocit klidu. Je to úchylný? (FF)

381. Mám radost ze setkání s Bohyní, oběda, sobotních hovorů o módě, kina a návštěvy obchodů v Pařížské. Bylo to moc příjemné. Jako vždy. (FF)

382. Dělá mi radost ovesná kaše s jablky, kterou si každé ráno vařím. Vím, je to povrchní, ale tak nějam mě to zahřeje na duši, nebo spíš na bříšku. (Boh)

383. Mám radost, že jsem (na nátlak) Bohyně opravdu zašla k doktorce pro antibiotika, která opravdu užívám (jo, jeden prášek jsem si vzala) a dozvěděla se, že je vše ok. Nepotěšilo mě, že mi doktorka zakázala všechno, co mám ráda – práci, spěch, alkohol, colu. Uch. Co teď?

384. Rozesmál mě dnešní mail: “Milá Bohyně, postupuji podle tvého návodu. Neodkládat. Neotálet. Právě jsem si objednala nový rýč v mallu. Mamma” Super, jen doufám, že se nerozhodla zakopat babičku… hihihi (Boh)

385. Udělala mi radost jóga. Obrovskou. Byla taková, jakou jsem si jí představovala. Je mi úžasně. Už druhý den. (Boh)

386. Mám velkou radost z krásné knížky, kuchařky, kterou vydala jedna z mých spolupracovnic. A na křtu se podávala ta nejlepší pečená kachnička a nebesky dobré vdolečky se švestkovými povidly. Božské. (FF)

387. Potěšila mě návštěva Sestry, díky které mi nepřeskočilo z několikadenní izolace a nevyspání. Domácí zelenina a zásoba filmů a seriálů pak byla příjemným bonusem. (FF)

388. Udělal mi radsot zápas Kladna se Spartou. Bylo to vtipné, kouzelné, vzrušující a nikdo mi nepolil Pradu pivem. (Boh)

389. Potěšily mě všechny v práci schválené prezentace a projekty. Přišly mi nedokonalé a nehotové, ale ukázalo se, že jsem jen moc náročná a že mi všechno vždycky přijde ještě ne úplně dokonalé k prezentaci světu. (FF)

390. Mám radost z toho, že jsem zase začala vařit. Listové těsto se švestkami sice bylo plné tuku, bramboráky plné mouky a halušky se rozvařily, ale byla jsem nemocná. Tím, to bylo. Vaření člověk prostě neošidí, a když nemá dobrou náladu nebo není úplně fit, je to prostě poznat. A okecat to nejde. Takže jakmile přestanu být zabetonová tím, co jsem si navařila, pustím se do toho znovu. Mám přece tu novou kuchařku! (FF)

391. Mám strašnou radost ze 100 Eur, které jsem dostala za svou kreativitu. Můj kabelkový magnát mě zastihl doma, nemocnou, v pyjama a županu a o to roztomilejší to vlastně všechno bylo. (Boh)

392. Mám radost z olejů, které jsem vyhrála. Jen doufám, že dorazí dřív, než mě udolá ta ohavná chřipka. (Boh)

393. Mám radost z prvního mikulášsko-vánočního dárku, který dnes přišel. Košíček s bonbony potěší i 8. října. Možná o to víc. (FF)

394. Mám radost, velkou radost, že už mám klíč od svého domu na venkově. Ach můj bože, co teď, co teď?:) (FF)

395. Mám radost z našeho dalšího gurmánského víkendu. Sice pořád ještě chrchlu, nezvládli jsme Designblok, strašně zmokli, ale i tak se víkend moc povedl. (Boh)

396. Mám převelikou radost z olejů, které dorazily dneska PPL a taky z úžasné kuchařky “Vánoce s Nigellu – sváteční pokrmy pro rodinu a přátele”, kterou jsem dostala jen tak. Evidentně Vesmír pochopil, že to s tím vařením pro přátele myslím vážně. A proto mi seslal nejdřív kuchyni s troubou, pak ty oleje a teď dokonalou kuchařku. Hodlám se stát Bohyní gurmánských večírků. Ku radosti mých sousedů a svého spolubydlícího. (Boh)

397. Mám radost, že jsem zvládla zapálit wavky a v mém obrovském prvorepublikovém bytě už není taková zima. Sice jsem nepochopila, jak se kamna vypínají a taky jejich regulace mi zůstává záhadou, ale já na to přijdu. Musím, jinak mě to teplíčko zruinuje. (Boh)

398. Mám radost, že se za mnou v práci stavila kamarádka a pět minut jsme si stihly povídat před barákem. Bože, život je tak zběsilý. (FF)

399. Potěšilo mě pozvání na křest sólové desky Vojty Dyka. Ach. (FF)

400. Mám radost, že jsme tuhle rubriku nezabalily, i když se nám mnohokrát chtělo a že vstupujeme do pětistovky toho, co nám dělá radost. (Boh)

2 Responses to čtvrtá stovka (25.6.-2012 – 14.10.2012)

  1. Anonymous says:

    Rychlá odpověď k 384. Rýč jsem si vyzvedla už večer ve stejný den. Je krásný, lehký a má nalepenou fotku peříčka. Jako bonus mám ještě luxusní vidle na kompost /ne kompot :-)/. Babičku se nechystám zakopat. Nejsem úchylná. Je to legrace. Nákup lodiček mi dělá radost stále daleko, daleko větší. dantu

Leave a comment