O nás/About…


About me, about you, about us, about our blog….Just about

Kdo vlastně jsme…

Jsme Bohyně a Femme Fatale. Třicátnice ve velkoměstě. Jsme vzdělané, krásné a chytré. Jedna je nádherná dlouhonohá blondýna s blankytně modrýma očima, druhá je energická bruneta kyprých tvarů. Dohromady jsme WE AND THE CITY. Píšeme blog o všem, co ve městě zažíváme. A někdy i mimo něj. A to pak stojí opravdu za to.

Femme Fatale očima Bohyně
I při své modelkovské výšce působí Fatalka neuvěřitelně křehce. Což je vlastně jen takový vílí opar, přes který je při bližším „ohledání“ vidět pevná vůle, přímý postoj, hluboký oduševnělý pohled někoho, kdo už ve čtrnácti letech přečetl celou filosofickou knihovnu tam a zpátky a i když si není jistá co má přesně dělat s tím zpropadeným dopisem z pojišťovny, pořád je to někdo, kdo ví co chce a přesně ví kam směřuje. 
   Drobné bouře a citová zaváhání jsou jen vhodným doplňkem k šatům s gepardím vzorem, které stejně jako ty neuvěřitelně dlouhé a krásné nohy jen odvedou pozornost útočníka, aby mu pak byla zasazena jedna jediná elegantní rána z milosti v podobě mírného úsměvu a zvednutého obočí. Moc bych tohle chtěla umět. Vyřídit někoho jen pouhým blazeovaným pohledem. Buď to dělají ty modré oči nebo ty neuvěřitelně dlouhé nohy, ale svůj nesouhlas v tichosti projevovat neumím. Ovšem to se ani po Bohyni neočekává, že? Nás dvě spojuje smysl pro humor a pro nadsázku. Láska k sarkasmu a vtipné glosování všeho, co se nám v životě přihodí.

Bohyně očima Femme Fatale
Když jsem Bohyni uviděla nedaleko Anděla poprvé, hned mi naštvaně prolétlo hlavou: „Sakra, ta je ale krásná. S tou se bavit nebudu!“ Abyste mi rozuměli – mám ráda krásné ženy. Ráda se na ně dívám ve filmech, v módních kampaních a na mole, ale nerada je mám ve své bezprostřední blízkosti. Kdo by chtěl být pořád srovnáván s někým s jiskrnou hřívou tmavých vlasů, klasicky krásnou tváří řecké bohyně a prsama velikosti 5?! Nikdo. 
   Jenže tenkrát jsem ještě netušila, jak blízko anděla vlastně jsem. Za ty roky jsem pochopila, že ona nade mnou bude držet ochranná křídla vždycky. Ať už jsem dole nebo nahoře, neurotická nebo úžasná, nadšená nebo smutná, ona tu prostě je. Ve dne, v noci. Učím se od ní, že mít emoce je normální. Že je normální chtít pro sebe to nejlepší, ať je to kabelka od Diora nebo vztah s někým, kdo si vás váží. Že je normální mít emoce a projevovat je. Nejlépe hned. I když si ostatní myslí, že jste blázen. Učí mě, že je lepší být šťastná mrcha než nešťastný nejhodnější člověk na světě. Bohyně je totiž odvážná, krásná, chytrá, vtipná a inspirující. Jednou rukou řídí svět a druhou přivolává anděly. Netuším, jak to dělá. Ale vím, že je jediná svého druhu.

Více fotografií naleznete od 1.6.2012 na našich facebookových stránkách We And The City

Follow on Bloglovin

13 Responses to O nás/About…

  1. KUTlime says:

    Takhle má vypadat About Us! Dámy, tleskám!

  2. Kate says:

    super super super super. jinak fakt nevim, co na to rict. inspirujici, skvele napsany … diky!

  3. Iveee says:

    Ani nevím, jak jsem se k Vašemu blogu dostala, ale musel to být OSUD:)))

  4. dantu says:

    Gratuluji k “odhalení” fešandy!

  5. Sympatické dámy! Budu vás moc ráda číst :)

  6. Lenka says:

    Holky, jste výborné. Už se nemůžu dočkat, až se poznám s Fatalkou. Dlouhé nohy, modré oči a k tomu ještě knihovna v mozkovně? A pak se moc těším na procházku s Bohyní večerní Prahou, na bolení břicha po veselé divadelní hře nebo na ranní pokec u snídaně. Ale do té doby, než se k vám dostanu, s vámi budu prožívat chvilky aspoň skrz tento blog. Děkuji vám za to!

  7. Anonymous says:

    jste divošky je to děsně profesionální pěkný, já bych to neuměla:-) těším se na Tebe Ženo!!!!! Mám pro Tebe knihu a zapomněla jsem Ti jí dát v pátek
    pusu mona

  8. Týna says:

    Krásné dámy, tak mě při čtení napadlo, co jsem někde slyšela….. (myslím od Lucky Bílé): Hodný holky se dostanou do nebe, ty zlobivý kam chtěj!!!!

Leave a comment