třetí stovka (13.3.2012 – 24.6.2012)


201. Mám radost z víkendu na horách. I když to byl jen víkend, i když jsou okolnosti takové, jaké jsou. Jak napsala mamka, vzpomínky i zážitky mi zůstanou. (FF)

202. Mám velikou radost z ohlasů na mé (naše) psaní. Od mého drahého kamaráda, který mi napsal překrásný email o saténových účincích mého i Bohynina psaní, od kolegyně z práce, která se pravidelně směje u mých editorialů a doporučila mi, ať napíšu román, aniž by věděla, že píšu, od kolegy, který má nastudované každé slovo, což jsem netušila. Je to milé a krásné. A i kdybych psala i pro jednoho člověka, má to cenu! (FF)

203. Rozesmál mě komentář mého otce, který svěřepě hájil Kladno. Prý i za mého bývalého přítele. Velmi vtipné, zvlášť když ani jeden z Kladna nepochází. (Boh)

204. Mám radost, že jsem si rozmařile koupila tulipány, skvěle si popovídala s kamarádkou a cítila její podporu ve všem, co udělám. Mám radost, že jsem zprovoznila konečně pračku, začalo mi být jedno, co si o mně lidé myslí (i ti nejbližší) a rozhodla se pustit se po sérii malých bojů do jednoho z těch velikých. Pánbu s námi a zlý pryč! (FF)

205. Mám velkou radost z elektricky modrých šatů, které jsem zkombinovala se zářivě růžovým svetříkem. Přidávám boty na klínku a prohlašuji tím jaro za oficiálně zahájené! (FF)

206. Mám radost, že některá přátelství prostě vydrží všechno. I když se týdny nevidíte, je to stále jako by to bylo včera, co jsme spolu mluvily. Mám z toho velkou radost! (Boh)

207. Dneska jsem šla ráno do práce, zpoza rohu vyběhl francouzský buldoček, hnal se ke mně přes celou ulici, začal na mě skákat a chtěl si hrát. Tak jsem si s ním chvíli hrála a pak se usmívala celou cestu do práce. A to jsem ještě potkala kominíka! (FF)

208. Udělal mi radost Vogue, který ke mně cestuje až z Dubaje. A na začátku to vypadalo s mým březnovým vydáním opravdu špatně! (Boh)

209. Potěšilo mě, že mě celý den po smskách podporoval kamarád, kterému jsem se svěřila, že mi po nedělním magickém setkání není moc dobře. Boj s egem jsem zvládla a mám o spřízněnou duši víc. Mám ráda nepovrchní přátelství plná hlubokých emocí. Ostatně, kdo ne? (FF)

210. Mám radost z nových bot. Jsou zářivé, optimistické a chic. To mi zítra jednání půjde pěkně od ruky. Nebo od nohy? Dobře, od podlahy. (FF)

211. Mám velikou radost z každého fanouška a děkuju za podporu! (FF)

212. Potěšila mě kamarádka, které mi řekla, jak moc se jí líbí náš blog a že ji moc baví nás číst. (FF)

213. Těší mě má intuice. Tak nějak zbytněla a zesílila, jen by se tolik nemusela prát s mým egem. Možná by mi pak konečně přestalo pískat v uších. Věřím, že to má intuice zvládne. Ale i tak, podpořím ji raději kynezí, na což se moc těším. Harmonie je na dosah! Jupí jupí jou! (Boh)

214. Lítám jak splašené koště po místnosti kdykoliv zjistím, že máme nového fanouška, který na facebooku kliknul na “Líbí se mi”. Jsem až nedospěle odvařená z faktu, že brzo dosáhneme 10 tisíc vstupů na stránkách našeho blogu. Strašně to prožívám, jsem štěstím bez sebe a moc mě zájem i reakce na blog těší. A je jedno, jestli jsou pochvalné nebo ne. Jsem prostě šťastná. Děkuju! (Boh)

215. Mám radost z narozeninových dárků a oslav, které mě potkávají už přes týden. Děkuju všem! Highligtem byl večírek s Bohyní Chez Marcel, večerní až noční setkávání s Bubáčkem a všechny ty květiny, dárky a pozornosti. Úžasné. (FF)

216. Povedla se služebka do Mikulova. Krásné fotky, krásný výlet, úžasní lidé, Radiohead a růžová podvečerní obloha. Povedený den. (FF)

217. Mám radost z nových bot, které jsem dostala od muže, kterého jsem neznala. Jsou velmi, ale velmi sexy a tak nějak mi přijde, že bychom asi měly nechat ženský svět vytvářet mužům. Bylo to velmi milé setkání a doufám, že se zadaří a potkáme se zas. (Boh)

218. Potěšilo mě pozvání na pop-up deers. Osvěžující, jarní, très  chic. (FF)

219. Udělala  mi radost sobota. Byla jsem neuvěřitelně aktivní, kreativní, veselá a rozhazovačná. Navštívila jsem Dyzájn Márket a ten mě pobavil. Mám naušnice s racky a další z placky. Jsem veselá a spokojená. I když bylo hnusně a foukal vítr o sto šest. Večerní hulákání s mým spolubydlícím přes tři pokoje bylo už jen třešničkou na dortu. (Boh)

220. Udělala mi radost včerejší tiskovka, kde jsme se učili připravit argentinský steak s rukolovým salátem. Zbožňuju kulinární studio Ola Kala! (FF)

221. Mám velikou radost z vleikonoční dekorace od maminky Bohyně. Ano, skoro jsem se rozplakala dojetím, přiznávám. A nestydím se za to:). (FF)

222. Nadchlo mě focení kabelek Borseto, které bylo v mé režii, se mnou v hlavní roli. (Boh)

223. Potěšilo mě, že se u mě, v novém bytě, Bohyni líbilo. Ani tam nevidí žádné duchy. Jupí! (A promiň za tu zimu). (FF) 

224. Mám radost z uklizeného bytu. Aano, vyplatilo se ještě v půl jedenácté v noci přerovnávat ty skříně na chodbě. (FF)

225. Jsem nadšená z kávovaru. Celou neděli jsem si dělala jedno espresso za druhým jen proto, že mě bavilo ho dělat. Sice jsem se pak potila jak prasátko, bušilo mi srdce a s vytřeštěnýma očima se budila celou noc, ale můj espresso nedělní dýchánek za to stál! (FF)

226. Mám radost z rašeliny, která mi uvolnila záda a z převrácené matrace, díky níž se mi líp spí. A vůbec nevadí, že jsem zaspala a přišla do práce o půl hodiny pozdě. (Boh)

227. Mám radost jen tak. Všechno mi jde od ruky, sny se plní, i když jsou křehké a čím větší je má síla, tím silnější je, zdá se, i žárlivost, nevraživost a jakási kletba…ale nevadí. To se zvládne. (FF)

228. Mám radost, že je má rodina, jak říká Bohyně, “stabilizovaná” a v rámci možností, jak říká zase někdo jiný, “spokojená”. (FF)

229. Mám radost, že se Fatalka konečně přestěhovala do bytu, kde není děsivý spolubydlící, mrvola ve skříni nebo duchové v rohu, o Mužo-ženě  a jahodové tříšti nemluvě. Jsem ráda, že jsem se v jejím bytě cítila dobře, i když by potřeboval zásah nějakého kutila. (Nabídky posílejte na náš mail…) Mám prostě radost, že je Fatalka v pohodě a že je její bydlení konečně “stabilizované”. Ta tekoucí vana i prošlapané lino se vyřeší, kočičko! (Boh)

230. Potěšilo mě tolik kladných komentářů na mojí “novou” vizáž. Jediné, co je zvláštní je fakt, že já jsem nic se sebou neprováděla. Jen jsem změnila úhel pohledu. A ten mi nejspíš moc sluší. (Boh)

231. Nadchla mě funkce autosave, která uložila nové zážitky, co nám dělají radost. Nebýt jí, není tu skoro nic. A to mě moc potěšilo. Děkuju wordpresu! (Boh)

234. Udělalo mi radost víkendové focení pro Borseto. Fatalka byla krásná, já jsem byla krásná, všichni jsme byli krásní a zářiví. (Boh)

235. Absolutně nás vykolejila nominace od Verunek. Nejlepší byl jejich komentář…prý aby nás to neurazilo. Blázníte, holky? Lala lala pala lala lá! HURÁ! (Boh)

236. Potěšil mě celý víkend. Opravdu jsme se dokopaly na pranyamu, kam jsme musely dorazit v sobotu ráno (ehm, v deset), bez kafe a bez snídaně! A my jsme to dokázaly. I když jsme cestou málem několikrát omdlely. (FF)

237. Udělala mi radost Vypraná Jana a hadička, kterou jsem si strčila do nosu a vytáhla pusou. V dětství mi to zakazovali a v dospělosti je to cool. Nemůžu se dočkat, jaký další mýtus bude zbořen. (Boh)

238. Těší mě rozkvetlé stromy, jaro všeobecně a mé krásné nové růžové šaty, ve kterých půjdu na krásné, nové rande. Když jsou šaty, příležitost na sebe jistě nenechá dlouho čekat. (FF)

239. Udělal mi radost bublifuk, který jsem si koupila na “Štrosmajeráku”. Vypadá jako mež a vibrátor a dělá spoustu bublin na jeden zátah. (Boh)

240. Mám radost z uklizeného bytu. Nevyluxované koberce a smítka na balkoně považuji za nutnou, malou nedokonalost na kráse. (FF)

241. Jsem ráda, že jsem podpořila Divoké matky a záchranu Karlína, že jsem konečně našla bio prášek a bio aviváž, která nebude zabíjet delfíny a že jsem zvládla vše, co jsem si předsevzala. (Boh) 

242. Těším se na tenhle týden, protože mě čeká spousta báječných akcí, lidí a zážitků. Víkend byl jen předvoj, vykřikla a padla. (FF)

243. Potěšil mě chřestový víkend. Nejzábavnější byla část, kdy nám v devět ráno řekli, že nealko ani kafë nevedou a musíme pít pivo nebo víno. No, co se dalo dělat… (FF)

244. Osvěžil mě sympatický muž, který mě sbalil u bankomatu. Byl sympatický, milý, nebyl vlezlý a pro mě je to znamení, že když jste připraveni, tak to Vesmír pozná. A já evidentně připravená jsem. (Boh)

245. Udělal mi radost Luis Vuitton a YSL s pastelovou kolekcí. Díky nim můžu říkat věty typu sháním mátovou sukni pro Fatalku, vezmu si to broskvové tričko a když bude krajka elastická, beru ji ve smetanové barvě. (Boh)

246. Potěšila mě grilovačka na terase v Podolí. Slunce krásně hřálo, šampaňské příjemně perlilo, podávaly se hamburgery, roastbeefy, krevety, veliké olivy a jemné salátky a všechno vypadalo tak nějak nadějně. Víc takových odpolední! (FF)

247. Udělala mi radost zásilku vintage fotek pro tatínka k narozeninám. Dokonce mi ji poslal jeho jmenovec a zabalil je do fotografie tak lascivní, že jsem se rozesmála. Jsem na ní totiž já a Bohyně, kdybychom žily v 70. letech, měly trvalou a líbaly se. (FF)

248. Potěšil mě půgét růží, který jsem našla v kuchyni. Prý je to součást velkého nákupu. Nu tedy dobrá… (Boh)

249. Potěšilo mě setkání se španělskou návrhářkou Agathou Ruiz de la Prada a nový nááádherný kávovar, který mi darovalo Nescafé. Jupí! Já jsem tak šťastná! (FF)

250.  Udělaly mi radost komentáře od mamifi a vivi. Mám ráda jejich blogy a těšímě chvála jiných. Tak jako každého, že? Takže udělejte radost svým bližním a pochvalte je! (Boh)

251. Mám radost z rozkvetlých kaštanů a šeříku, který mi ráno darovala kolegyně. Jen tak.(FF)

252. Mám radost z Majálesu. (Boh)

253. Mám velikou radost z povedeného víkendu, růžových šatů, taťkovy oslavy, nekonečných grilovaček, běhání, výletu na Křivoklát, okukování malých divokých prasátek a tak vůbec. (FF)

254. Mám radost z mobilu, který jsem nechtěla, ani nepotřebovala. A přesto si ho koupila. Za 277 Kč, no nekup to, když je bílý a jsou na něm kytičky… (Boh)

255. Dojala mě loajálnost mé kamarádky Kněžny, která mi na focení pro blog vypůjčila boty a kabelky zvučných jmen. Bez mrknutí oka mě pustila do své úžasné šatny a nechala mě “nakupovat”. Najednou i ten blog začal vypadat opravdově a mně to dodalo na důležitosti. Přestože jsem chtěla na dobu, co ty skvosty skladuju, připojistit byt.(Boh)

256. Udělal mi radost like od Ceranny u příspěvku Chození pozdě. Bylo to takové malé příjemné pošťouchnutí. A připomínka krásný dnů, které začínaly stejně jako každé jiné. Mým pozdním příchodem. (Boh)

257. Udělalo mi radost focení s Bohyní a Ceranou, Cartier, objevení kavárny v Rudolfinu, Pražský Hrad a vůbec všechno! (FF)

258. Těším se na kurz míchání koktejlů v hotelu Angelo, na jógu a na kurz indické masáže hlavy, díky které se ze mně stane ještě dokonalejší manželka, než kterou bych byla a kterou snad jednou budu. Jen to pomyšlení dokonalého já, které uleví manželovi od starostí mě blaží. A to ještě nemám ani kurz, ani manžela. (Boh)

259. Udělalo mi radost představení v divadle V Dlouhé Oněgin byl Rusák. (Boh)

260. Potěšil mě horoskop na rok 2012, který jsem obdržela emailem  od někoho, o kom jsem si myslela, že nikdy můj horoskop nečte. Čekají mě samé pěkné věci! (Boh)

261. Těším se na hamburgera s Fatalkou. Těším se na její úsměv, břitký humor, vyprávění o Belgii a souznění duší i názorů. Je to fajn mít Fatalku zase zpátky. I když právě prožívá návratové trauma. (Boh)

262. Mám radost, že jsem vycestovala. Sice jen na pár dní, ale stejně. Musím cestovat víc. A na delší dobu. (FF)

263. Potěšilo mě, že jsem požádala o rozhovor s Hanou Michopulu. Mám ji mco ráda, zbožňuju její kuchařky a doufám, že ten rozhovor bude! (FF)

264. Udělalo mi radost sluníčko. I když vypadám jako mýval, který dřív nebo později bude mít lepru. (Jsem spálená podle velkých brýlí) I tak to považuji za zázrak. Jste rudí, pak hnědí a pak….se sloupnete. A jede to nanovo. Tomu se říká koloběh života. Oh yeah! (Boh)

265. Mám radost ze své práce. I když je jí teď víc, než bych si přála. Ale radost mám. (Boh)

266. Měla jsem radost, že jsem zase viděla pana Hermelína s Děvkobijem. (Boh)

 267. Budu mít radost, jestli si dneska zvládnu dojít na manikuru. Už mám nehty tak ohavné, že bych nejradši celý den chodila s rukama v kapsách. (FF)

268. Jsem štěstím bez sebe ze změn, které se vkrádají do mého života. Škoda, že se o ně nesmím podělit. Zatracené informační embargo! (Boh)

269. Potěšila mě Marianne, kterou jsem si náhodně půjčila na tenisu v Horní Dolní. Každý článek byl super. A opravdu, život začíná po třicítce. (Boh)

270. Těším se na hamburger s Bohyní a jsem moc ráda, že je z nepublikovatelných důvodů šťastná! (FF)

271. Udělala mi radost jízda vlakem do Roudnice. Bylo to velmi malebné a milé. Ale dojíždět bych zřejmě nemohla. Jsem Vesmíru vděčná, že mi dovolil se narodit v Praze. New York by byl ještě lepší, ale ten si nechám na další život. Díky! (Boh)

272. Potěšilo mě, že jsem zaspala. V autobuse jsem díky tomu potkala kolegyni z bývalé práce, celou cestu jsme se smály a něco si vyprávěly a bylo to vlemi osvěžující. O kámošku ve čtvrti víc! (FF)

273. Dělají mi radost Karlínksé Farmářské trhy. Stánky jsou pod platany,  vše probíhá kolem krásného kostela, hraje hudba, všude si hrají malé děti a je to tak nějak původní a opravdové. Všem vřele doporučuji! (Boh)

274. Udělala mi radost včerejší nečekaná oslava na náplavce. Výhled na Hrad, labutě, víno, růže a příjemná společnost. (FF)

275. Potěšily mě všechny dárky a gratulace a to, že se v posledních letech všechny oslavy trvají několik dní díky velkému počtu známých a přátel. Moc hezký pocit, když víte, že na vás myslí tolik lidí. (FF)

276. Mám radost z obědu s Tatínkem, objevení nové příjemné restaurace, květin a z diskuze nad chalupářskými problémy:). (FF)

278. Udělal mi radost včera taxikář, když jsem převážela obraz Marilyn Monroe. “To chápu, že jedete radši taxíkem,” povídá mi. “To by lidi zbytečně koukali, co? Jedna Marilyn na obraze a druhá hned vedle!” Haha. Měla jsem mastné vlasy a džíny. Jestli ve mně viděl Marilyn, kloubok dolů:). (FF)

279. Potěšil mě číšník v baru Black Angel´s u Prince. Byl stylový a velmi milý. A na mojí objednávku pronesl uznale: ” Dobrá volba!” A touhle pochvalou si mě získal. (Boh)

280. Potěšilo mě, že jsem lezla po stromech. Sice jsem se bála a bojím výšek, ale stálo to za to. Možná, že víc než výšek se bojím pádů. (FF)

281. Potěšilo mě, že jsem konečně dostěhovala zbytek věcí ze starého bytu. Mám teď slušně vybavený bar, Marilyn v předsíni a dostatek peřin. Uf. Teď už jen vymalovat, dokoupit nábytek, uklidit balkon a pár dalších maličkostí. (FF)

282. Potěšilo mě, že jsem z pracovního emailu vyhrabala několik opravdu ohavných, smrdutých kostlivců a odstranila je. Navždy. Uf, ta úleva. Proč tyhle věci nedokážu udělat hned?(FF)

283. Mám radost, že jsem řídila. Daleko a rychle. Oh yeah! (FF)

284. Mám radost, že jsem sehnala knížku o plavbě na jachtě v Chorvatsku pro začátečníky. Taky mě uklidnilo, že pořád umím první pomoc a stabilizační polohu. Ale na kom si zopáknu umělé dýchání…. (Boh)

285. Rozesmál mě známý šéfa, který mi poradil, že už bych v pět odpoledne neměla sedět v kanclu, ale jít do ulic za chlapama. Mno. Neměla jsem sílu mu přiznat, že jsem se v práci objevila po dovu dnech a následující den taky nepřijdu… (FF)

286. Udělalo mi neuvěřitelnou radost, že jsem vyhrála ve Sportce.
119,- Kč. Je to znamení, že výhra v Sazce není nereálná. Příště si budu přát vyhrát miliony. Ne jen vyhrát…(Boh)

287. Mám radost z účasti mých kolegyň, které mi svorně půjčují rukavice, bundy, boty a jiné propriety, které budu prý pořebovat na lodi. Dokonce jsem dostala i rychlokurz potápění. Nikdy bych nevěřila, kolik obyčejných lidí vlastní jachtu nebo ploutve se šnorchlem. Přestávám být hysterická. (Boh)

288. Plakala jsem dojetím, když jsem dozvěděla, že moje maturantky zvládly zkoušku z angličtiny na jedničku. Obě! Jsou to moje šikovné prdelky a jsem ráda, že se můj přísný přístup vyplatil. Stejně tak jsem pyšná na své studenty, co dělají obrovské pokroky, i když občas na hodinách úpí a prosí mě o smilování. Jsou moc šikovní a dělají mi radost. (Asi bych si měla pořídit vlastní děti :-) (Boh)

289. Mám radost z příletu mé kulturní kamarádky Lenky. Strašně se na ni těšíím. (Boh)

290. Mám radost z příjemného víkendu na venkově, grilování, vyjížděk na kole, společnosti Tatínka a jeho Přítelkyně, setkání s babičkou, nečekaného setkání se sestřenkou a nakonec s Mamkou. Květy šípkových růží, úly, zelené ticho, sluníčko a šampaňské. (FF)

291. Mám radost ze setkání se svou tutorku a mentorkou. Bylo to moc krásné. Dobré jídlo, inteligentní konverzace, loď, kostelní věž, prostě nádhera. (Boh)

292. Udělala mi radost Lenka z júesej. Dalí a gyros. Nejlepší kombinace. (Boh)

293. Potěšila mě sms od kamarádky, která mi v noci napsala: “Rozpustila jsem si vlasy a vymetla to svinstvo.” Ať už to v jejím životě znamenalo cokoliv, je příjemné vědět, že náš blog (konkrétně příspěvek od Fatalky o masochismu) někoho pozitivně ovlivnil. Hned se mi líp spalo. (Boh)

294. Pobavily mě outfitové trable mých kamarádek. Jedna musela celou neděli absolvovat v babiččinných kalhotkách, protože si svoje spodní prádlo zapomněla. Když ty bombarďáky ukázala, smály jsme se jako blázni tomu, že teď už chápeme, proč je singl. Druhá kamarádka, uznávaná právnička, nastoupila jako královna dne v pondělí do práce v růžových šatičkách ze Zary, která byly průhledné tak, že všichni ocenili její perfektní zadek v černých krajkových kalhotkách. Celý den pak chodila po úřadě s lejstry nebo kabelkou, kterými se svůj příliš sexy look snažila zamaskovat. A další kamarádce praskl na svatbě výstřih a celý den i večer obšťastňovala přítomné muže pohledem na její ňadra. Jsme to ale šikovné holky! (FF)

295. Udělal mi radost leták, který někdo přilepil na semafor. “Vezměte si, co potřebujete!” Na výběr byly papírky na odtržení s tak žádoucími pojmy jako láska, polibek, štěstí, odvaha. Urvala jsem si Boyfrienda a šla s úsměvem dál. Díky, neznámý kreativče! (FF)

296. Udělala mi radost splněná uzávěrka, řecká degustace a odpolední italská degustace. Ano, tak by měla má práce vypadat. (FF)

297. Potěšilo mě, že jsem se konečně uklidnila. Ať jdou všichni se svými třpytivými nabídkami do háje. Nechci jet do Turecka do soukromé vily, nechci si nikoho brát, nechci dávat šanci lidem, kteří si ji nezaslouží. Prostě nechci. Tečka. (FF)

298. Mám radost, že jsem svému šéfovi dala konečně to třešňové pivo, které jsem mu přivezla z Belgie. Zvlášť proto, že z něj měl opravdu radost. (FF)

299. Potěšilo mě, že mi polévku v restauraci donesl sám její majitel. Já vím, že po mně pokukuje už delší dobu, ale stejně… (FF)

300. Moc mě potěšilo pozvání od Tatínka na víkend. Grilování, bazén a třešně. A víc psaní, smíchu a radosti ze života, slibuju si. (FF)

Leave a comment