Rady pro muže

(FF) Po pár schůzkách s muži ze seznamky se reportérka Fatalka hlásí se svou troškou do mlýna pro muže:
   Jasně, absolvujeme spousty schůzek. Někdy i desítky schůzek, než to vyjde. Muži i ženy. Ale je dobré dát najevo, že vám na tom záleží. Prostě jít na první rande na hezké místo nebo fakt dobrou večeři. Nemusí to být superdrahé, musí to být hezké. Je dost možné, že na jedno z těch prvních rande opravdu přijde matka Vašich dětí. A chcete snad vzpomínat na to, jak jste si dali párek v rohlíku u nádraží?

   Nekritizujte její práci nebo koníčky. Jasně, můžete říct svůj názor nebo připomínky. Pokud je moudrá, zamyslí se nad nimi. Ale vpálit jí hned na začátku, že blogů o singl třicítkách je milion, je rána pod pás. Ano, je jich milion a to téma je staré. Ale ona je JEDINÁ a ať je její blog jaký je, má originální styl psaní a její život je taky jedinečný, jako život každého z nás. To je podstatné. Tak proboha neříkejte, že je jako milion jiných. Ona i blog.

   Nevnucujte se na prvním rande do jejího bytu. Jasně, že to bude vypadat, že Vám jde jen o sex. Jasně, že ze sexu na jednu noc může být vztah. Ale pokud jí nejde jen o sex, ztrapníte se. Budete vypadat zoufale. A pravda přitom může být, že se Vám třeba jen opravdu líbí a chcete ji políbit nebo s ní strávit ještě pár hodin. Jenže to ona neví! Takže žádný cpaní se do bytu.

   Nepište, že ji chcete umazlit do bezvědomí, že nad ní radostí i Bůh zaplakal, když ji stvořil a hlavně netvořte žádné básně s tisícem smajlíků. Ne. Taky si nedávejte na seznamku fotky, kde jste opilí v hospodě. Pokud necvičíte, nedávejte tam ani fotky do půl těla. Ano, je to povrchní. Ale jde o to, že až pozná jiskřivé kouzlo Vaší osobnosti, ten špíček na břiše přehlídne. Když vás nezná, může ji odradit.

   Hezky se oblékněte. Nejde o značky, nejde o peníze. Buďte čistí a voňaví. A zůstaňte takoví! Je to sexy. Až se spolu zmažete v blátě nebo zpotíte při sportu, bude to něco jiného. Ale na rande se navoňte. Na co si ten parfém chcete sakra schovávat? Na Vánoce?!

   Když si nesednete, nezajiskří to nebo je to fakt mimo, rande prostě v zájmu vás obou ukončete.
Myslete na to. Není nic horšího než jít někam daleko s někým, koho neznáte a pak mít pocit, že tam musíte vydržet a ještě o něčem mluvit s někým, koho neznáte. Zohledněte hlavně nás třicítky. My tolik času nemáme. (Just kidding.)

About Femme Fatale s Bohyní

http://dvetricitky.cz We And The City - Jak to vypadá, když si Femme Fatale a Bohyně založí blog… Aneb dvě třicítky ve městě
This entry was posted in Co se nám honí hlavou and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rady pro muže

  1. dantu says:

    Velmi vtipné a hezky napsané. Nevzdávej to, je to 1:100, ale dobrou restaurací, to opravdu začíná.
    Hodně štěstí!

  2. mamifi says:

    Vtipne, jako vzdy, a skvele napsane. A jestli nejaky muz prohlasil neco o tom jak takovych blogu je…tak bych mu mela chut pripomenout jak bezesporu praci/konicky co ma on, ma dalsich par milionu lidi ;) ale od te fotky Toma Hardyho jsem mela problem se souvislou cetbou textu :D

  3. Harimata says:

    Perfektní! Jen bych dodala, aby pánové nedávali své polonahé fotky i s dokonalými těly, já v tom vidím prvoplánovitost a narcismus. Ačkoli, to se později stejně projeví :)

Leave a comment